Avem deosebita plăcere de a vă invita la vernisajul expoziției aniversare de fotografie a Foto Clubului Banatul Montan ce va avea loc joi, 03.03.2016, ora 18,00, în incinta Muzeului BANATULUI MONTAN din Reșița. Expoziția va cuprinde lucrări ale membrilor fotoclubului, evenimentul fiind unul aniversar, prin el Foto Clubul Banatul Montan marcând împlinirea unui an de existență.

Foto Club BANATUL MONTAN - expoziţie aniversară

Având în vedere că ne-am propus, printre altele, aducerea în fața voastră a simbolurilor frumuseții din Banatul Montan, prin fotografiile noastre, dedicăm acest eveniment celei ce este sărbătorită în această lună, martie, ea însăși adevărat simbol de frumusețe, ea însăși evocată de atâtea ori în toate genurile de artă, trecută sau prezentă, ea însăși adevărată muză, femeia, iubita, mama, fiica noastră. Astfel că vă invităm, în special pe voi doamnelor, domnișoarelor, să ne fiți alături în încercarea de a mai aduce o clipă de frumos pe obrazul al cărui zâmbet îl căutăm.

Pentru aceasta vor expune :
Nicolae Dumitru Vlădulescu
Flavian Savescu, Art. AAFR, Crown 1, AICS, AUSPA
Daniel Pușcău
Georgian Malinetescu
Dan Purice
Vali Marin
Florin Avramescu
Andrei Morariu
Cristian Nicola
Dennis Cordelea
Voinea Evan

Ne onorează cu prezența invitatul nostru special:
Dl. conf. univ. dr. Eugen Moritz
din cadrul Universității de Artă și Design Cluj Napoca.

Expoziția se află sub înaltul patronaj al Asociației Artiștilor Fotografi din România(AAFR), a Asociației DACICA – Societatea Română de Artă Fotografică(SRAF) și sub auspiciile Image Colleague Society International(ICS).

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

footer.php - fotobanat.ro